FÖRSÄLJNING TEL:
036-34 53 70
SERVICEMARKNAD TEL:
036-34 53 40

DISCOVERY SPORT

DISCOVERY SPORT
DEN MEST MÅNGSIDIGA KOMPAKTA SUV:EN

Precis som man förväntar sig av en Discovery kan mångsidiga Discovery Sport fås med 5+2 säteslayout, samtidigt som den förblir kompaktare än traditionella SUV:ar med 5 säten. Discovery Sport har designats och konstruerats för att klara alla utmaningar. Tack vare ett lastutrymme på upp till 541 liter och möjlighet till en flexibel säteslayout, som med sätena i nedfällt läge ger ett golv som är lika långt som i en Range Rover, får passagerare och deras bagage ledigt plats.

STÖRRE ÄN MAN KAN TRO

Den fantastiskt bekväma andra sätesraden erbjuder tack vare sin högre placering mycket god sikt och en klassledande justeringsmån på 160 mm. Med tillvalet 5+2 tredje sätesrad får två barn bekvämt plats längst bak. Den kan delas 50:50 med ett enkelt handgrepp och monteras utan att påverka den utvändiga designen.
Detta är en modern, vederhäftig och fängslande bil, med sin välproportionerligt kompakta kaross och ändamålsenliga hållning. Den distinkta siluetten och de vackert utformade ytorna bidrar tillsammans till att skapa en bil som verkligen tilltalar en på ett känslomässigt plan.

OMSTART AV DISCOVERYS DESIGN-DNA

Den attraktiva utvändiga designen fortsätter inne i kupén, med djärva horisontella och vertikala linjer kombinerade med rena ytor, superb finish och premiumläder (tillval) för att framhäva en ytterst mångsidig helhetslösning. Insidan och utsidan flyter ihop till en bil som tydligt förmedlar sitt Discovery-DNA, samtidigt som den blickar stadigt framåt.

URVAL AV STANDARD UTRUSTNING FÖR S:

  • Terrain Response®
  • Hill Start Assist (motlutsassistent)
  • Eco-läge 8-tums färgpekskärm
  • Bluetooth®
  • Grill i Brunel
  • Discovery-skrift i Brunel på motorhuven och bakluckan"
  • 17-tums ”Style 105” lättmetallfälgar med tio ekrar

Instegspriset på Discovery Sport är 358 900 kr

BOKA PROVKÖRNING

SKRIV TILL OSS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö