FÖRSÄLJNING TEL:
036-34 53 70
SERVICEMARKNAD TEL:
036-34 53 40

DISCOVERY

BYGG DIN DISCOVERY

DISCOVERY
TILLRÄCKLIGT MÅNGSIDIG OCH KOMPETENT FÖR DINA STÖRSTA ÄVENTYR

Discovery är en av världens vackraste, mest dugliga och mångsidiga SUV:ar och den är det perfekta fordonet för alla som vill få ut mesta möjliga av sin aktiva livsstil. Det ska vara ett nöje att lämna staden och ge sig ut på äventyr i naturen. Därför är Discovery utrustad med avancerad teknik som gör att föraren alltid har kontakt med vägen och som ger engagerande och reagerande köregenskaper. Nu är det lika härligt att ta sig dit som det är att vara där.

KAPACITET I GRUNDEN

Genom en knapptryckning konfigurerar Terrain Response® om Discoverys motor, växellåda, inställningar för gas och drivkraft för bästa möjliga köregenskaper. Oavsett om man kör på asfalt, gräs, grus eller snö, lera och fåror, sand eller stenar tar bilen sig an uppgiften med fulländad lätthet.
Vissa äventyr kräver lite extra. Discoverys bogseringskapacitet på 3 500 kg stöds av Trailer Stability Assist-systemet, som hjälper dig att hålla fordon och släp under kontroll. Annan tillvalsteknik hjälper dig när du ska koppla släpet till dragkroken och vägleder din manövrering.

DJÄRV DESIGN

Grill, speglar och stötfångare ger en ren avslutning på Discoverys karakteristiska design, med signaturstrålkastare fram som framhäver den moderna stilen. Med hjälp av Command Driving Position får du en tydlig sikt över vägen framför dig. Manövreringen är enkel och längre resor blir mindre krävande med de viktigaste funktionerna nära till hands.

URVAL AV STANDARD UTRUSTNING FÖR S:
  • Elektronisk luftfjädring
  • Terrain Response® med 4 lägen
  • Tygsäten i två olika färgsättningar
  • Halogenstrålkastare med varselljus
  • Fördelningsväxellåda med en hastighet
  • 19-tums lättmetallfälgar med tio ekrar "Style 103"
  • Uppvärmd framruta och spolarmunstycken

Instegspriset på Discovery är 516 900 kr

BOKA PROVKÖRNING

SKRIV TILL OSS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö