FÖRSÄLJNING TEL:
036-34 53 70
SERVICEMARKNAD TEL:
036-34 53 40

DEFENDER

DEFENDER
VÄRLDSBERÖMD FÖR REJÄL KOMPETENS OCH IKONISK DESIGN

Defender personifierar tuffhet, robusthet, styrka och inte minst kapacitet. Terrängfordon redan från start. Land Rover Defender blev snabbt en av världens mest igenkända, fyrhjulsdrivna fordon. Uthållig och kapabel, en legend på sju kontinenter och används vid expeditioner och humanitära insatser.

EN IKON UNDER MER ÄN 65 ÅR

Maximal kapacitet under alla förhållanden och i de mest krävande underlagen, Land Rover Defender används av utryckningstjänster över hela världen. Permanent fyrhjulsdrift garanterar säker körning över leriga fält och stenig terräng. På vägen är köregenskaperna trygga och accelerationen övertygande.
Verkligt anpassningsbar. Dieselmotorn på 2,2 liter ger ett imponerande vridmoment på 360 Nm, samtidigt som den unika motorinställningen klarar den växlande bränslekvaliteten över hela världen. Med en konstant toppeffekt på 90 % har man tillgång till allt vridmoment som behövs för att klara de utmaningar man ställs inför.

OTVETYDIGT LAND ROVER

Den har utvecklats under 65 år, men de välkända konturerna gör att man fortfarande känner igen en Land Rover Defender. Det fullstora reservhjulet, det vita taket, Defender-emblemen och Alpine-strålkastarna är standard och tack vare ett stort urval av färger och tillval kan du göra bilen till din helt egna.

Instegspriset på DEFENDER är 298.000:- SEK

BOKA PROVKÖRNING

SKRIV TILL OSS

BC Sweden AB - Arenagatan 8 B - 215 33 Malmö